Martes, 12 de abril de 2005
Publicat per AMISTAT-Alfafar @ 17:31  | GENERAL
 | Enviar
Aixi es, la nostra pres?ncia en Internet ya te una historia, encara que no siga molt llarga.

En abril de 2001 es crea el primer espai de la Falla l'Amistat en Internet, es una mostra provisional que no te molta repercussi?, ya que esta en un servidor d'acces limitat.

A principis de 2002 es dona vida a la primera pagina web de la nostra comissi?, deixant-la en "personales", la qual nos va mostrar alguns aspectes de les nostres falles de 2002.

A finals d'eixe mateix any es actualisa el seu contingut i oferim informaci? de la nostra falla dels anys 2001, 2002 i per a les falles de 2003

En l'any 2003 fem novament alguns canvis en la nostra web, donant-li atre enfoc en les falles de 2004, pasant-la a "miarroba" i deixant el tema de "personales" per decidir.

Per a les falles de 2005, es a dir en giner d'eixe any tornem a canviar el concepte aprofitant els nous servicis de "miarroba", els quals nos faciliten enormement el manteniment del nostre espai en internet, ya que'l servici BLOG nos permitix mantindre un aspecte de web en les facilitats de manteniment d'un foro, pero sense ser-ho.

Per ara seguim contemplant totes les possibilitats, pero el factor "disponibilitat de temps" es molt important i en el concepte actual hem conseguit tindre el nostre espai en internet mes actualisat que mai.

Adicionalment al nostre propi espai, hem estat presents i ho estem en diversos llocs d'internet com son: CIBERFALLAS, PINZELLADES DE FESTA, DISTRITO FALLAS, ACTUALIDAD FALLERA, MUNDO FALLERO i en la pagina web de l'ajuntament d'Alfafar.

Tot es el resultat de l'interes de la nostra comissi? per elevar el nostre nom i el del nostre poble al ciberespai, lo qual ha fet que molts nos coneguen i per mig d'eixa pres?ncia en internet hem obtes algunes coses que d'atra manera segurament no haguera segut possible.