Martes, 21 de febrero de 2006
Publicat per AMISTAT-Alfafar @ 9:53  | FALLERES MAJORS
 | Enviar
Tal i com estava previst, el passat dissabte 18 de Febrer va tindre lloc l’Exaltació i Presentació de les Falleres Majors de la nostra falla.

Primer varem fer public el programa de la presentació, lo qual va ser sorprenent, ya que’ls 100 eixemplars que haviem preparat desapareixqueren rapidament i despres la gent anava buscant-los, com si d’un bon llibre es tractara. (nos agrada que vos agradara).

Al voltant de les 18:00 hores es va obrir el teló i tot lo mon pogue disfrutar de lo que la nostra comissió havia preparat per a est acte tan especial.

Una volta mes la decoració del lloc era completa, i adequadament ambientada en la epoca.

Haviem decidit fer un viage a l’epoca dels monastirs, al segle d’or de la Llengua Valenciana i en eixe moment nos varem situar.

L’escenari nos recordava on estavem, en eixes taules, estanteries, llibres, pergamins i tantes atres coses, l’ambientació estava completa en el frares i en Tirant lo Blanch i Carmesina que aparegueren en l’entreacte.

Seguint en la nostra linia d’innovació, enguany es va decidir que les dos corts participaren al mateix temps de l’acte de la presentació, donant aixi un aire diferent i renovant, poguent vore a les Falleres Majors Eixints i Presidents junt a les dos Corts d’Honor.

Una volta mes els homens cediren el protagonisme a les Falleres Majors Eixints i varen ser elles dos les que es quedaren asoles en l’escenari, al igual que varen ser elles dos les encarregades de nomenar a les noves Falleres Majors.

Tambe en esta ocassió poguerem vore al mateix temps a les dos Falleres Majors, cada una per un costat caminava cap a l’escenari.

Els chiquets tambe tingueren el seu protagonisme i apujaren a rendir pleitesía a les noves Falleres Majors.

En definitiva tots varem quedar amplament satisfets pel resultat obtes, encara que per sort sempre nos ocurrix aixó, ya que sense retrocedir molt en el temps, i com a eixemple, sols tenim que recordar la presentació que varem organisar en la mateixa Sala l’Horta en el 2000, en eixa impresionant carrosa i en eixe explendit quadre de valenciana. Sense oblidar-nos de les dels anys anteriors o de les que s’han fet despres.

I com no agrair a tot lo mon que va vindre a vore-la, especialment a les falles i demes entitats.

En breu tindrem un ample reportage fotografic.

Per nostra banda, sols dir-vos que nosatres ya estem preparant la del proxim any, per a que tots junts pugam disfrutar-la.