Jueves, 29 de junio de 2006
Publicat per AMISTAT-Alfafar @ 9:40  | ACTIVITATS
 | Enviar
Tal i com estava previst el passat divendres 23 i el dissabte 24 varem celebrar les festes de Sant Joan en la nostra falla.

El divendres tinguerem sopar faixat al carrer Val?ncia en jocs de taula i a la mijanit es va cumplir en el ritual de l'aigua.

Tot acompanyat d'algo de musica.

El dissabte es va comen?ar a engalanar el carrer i a ficar musica d'ambient per a ficar-nos en situaci?.

Acte seguit tinguerem moltes activitats per als menuts, les quals varen donar pas al berenar oferit per la comissi? a tots els chiquets i chiquetes presents, encara que com passa sempre tambe varen berenar els majors que aixi ho vullgueren.

Es va procedir a la preparaci? de la nostra foguera d'enguany, la qual nos queda molt be i d'un bon tamany.

Abans de sopar es va obrir la nostra TOMBOLA, la qual va tindre molt bona acollida, estaguent en funcionament fins a altes hores de la nit.

En el sopar faixat popular nos varem juntar, com sempre molta gent, i va estar molt be, el carrer Valencia donava gust de vore'l tan ple de gent.

Despres de de les 12 varem disparar el nostre castellet i posteriorment varem cremar la foguera, per a lo qual nos prepararem en manguera d'aigua i algun poal d'aigua que atre. La crema va quedar molt be, estaguent en tot moment controlada gracies als mijos que haviem preparat.

Tota la nit tinguerem el nostre equip de musica per animar la festa.

Resumint, podem afirmar que la Festa de Sant Joan d'enguany ha segut tot un exit, tant per la gran participaci? de la gent com pel bon ambient reinant en els dos dies.

No volem deixar passar l'ocassi? d'agrair als nostres patrocinadors:

ROSQUILLETES ANITIN
COCA-COLA
RENFE
VINS DE LA DENOMINACI? D'ORIGEN VALENCIA

la seua importantisima colaboraci?.

Al igual que deixar constancia del nostre agraiment als colaboradors, fallers i no fallers, que han volgut quedar-se en l'anonimat.

Tot a?? nos fa tindre mes ganes i si aix? es possible, mes IL?LUSI? 007