Domingo, 24 de septiembre de 2006
 | Enviar
L'ASSOCIACI? CULTURAL FALLA L'AMISTAT D'ALFAFAR, va donar anit tal i com estava previst un pas mes cap a les FALLES DE 2007, i a eixe proiecte tan ambicios com es

IL?LUSSI? 0007

I es que varem tindre l'acte de NOMENAMENT de la Fallera Major Infantil.

AICHA NEDDAM I GOMEZ

Al voltant de les 21 hores els fallers i falleres de la nostra comissi? es anaven concentrant en el casal, alli estaven Lidia i Laura, les Falleres Majors de 2006, Adrian el President Infantil, Guillermo el Secretari Infantil, Juan el President i molts membres de la comissi? infantil i de la major.

Pasades les 21:15 emprenguerem el cami de la casa de la protagonista de l'acte, alli varem apujar al seu pis i dins d'ell nos varem anar acomodant per a donar pas al propi protocol de l'acte, en el que ya estaven la familia i els amics.

Guillermo com a secretari infantil va fer lectura del pergemi que conte l'extracte de l'acte del nomenament d'Aicha com a Fallera Major Infantil per a 2007, entragant-lil posteriorment, moment en el que tots els presents varen oferir una forta ovac??.

Laura li va fer entrega en nom de la comissi? d'un ram i Adrian actua en tot moment com a testic de tot lo ocurrit en la seua condici? de President Infantil.

Amparo com a mare d'Aicha no va pedre cap detall de tot lo que anava ocurrint, al igual que'ls demes membres de la familia.

Juan va fer entrega d'una copia del DVD de la Historia de la Falla a Laura (per a que'l inici del final del seu regnat siga mes dol?) i a Aicha (per a que conega d'una manera mes grafica la historia de la seua comissi?).

Al baixar al carrer tinguerem el soroll d'una traca i nos varem dirigir cap al casal, on va ser tremendament complicat anar acomodant a tots els presents, fins i tot va ser necesaria la colocaci? d'una taul? en el carrer.

L'acte va estar molt be, dins d'un molt bon ambient, on tambe celebravem el natalici d'Aicha en els seus corresponents regals. i en un brindis per la nova Fallereta Major i com no per sa mare (que al igual que'ls demes membres de la familia tambe tenien molta il?lussi?).

La festa es va prolongar fins a altes hores de la matin?.