Viernes, 27 de octubre de 2006
Publicat per AMISTAT-Alfafar @ 8:48  | FALLERES MAJORS
 | Enviar
El passat dissabte 21 d'Octubre va tindre lloc l'acte de NOMENAMENT de la nostra Fallera Major per a les falles de 2007.

Va ser en el transcurs d'eixa magica nit quan ROSA comen?ava a vore com el seu somni de ser nostra Fallera Major iniciava els seus primers pasos.

Al voltant de les 9 de la nit, els fallers es congragaven en el casal i poc despres anarem en comitiva a sa casa, alli estava ella esperant-nos i tota la seua familia.

Els fallers i falleres prenien lloc on podien, cap volia pedre el mes minim detall de l'acte.

LIDIA i LAURA, les Falleres Majors de 2006 apujaven acompanyades de JUAN el President, en esta ocassi? el President Infantil no els acompanyava, pero el motiu era molt significatiu ya que ADRIAN es germa de ROSA i varem voler aprofitar l'acte per a fer-li un chicotet homenage i com a novetat tambe varem fer el seu nomenament, igualant aixi al President Infantil en la Fallera Major Infantil.

Ya tots en el seu lloc, Lorena com a secretaria va procedir a llegir l'acte de nomenament, de la qual entregarem un pergami a ROSA, aixi com un ram de flors.

Despres el secretari Infantil, Guillermo, va procedir a llegir la corresponent acta de nomenament del President Infantil, al qual tambe li varem fer entrega del seu pergami.

Els dos moments varen culminar en amplies ovacions de tots els asistents.

Finalisats estos moments protocolaris nos varem dirigir al nostre casal on nos esperava un meravellos sopar oferit per La Fallera Major de 2007 i pel President Infantil.

A altes hores de la matin? es va donar per finalisada esta explendida nit.