Jueves, 21 de diciembre de 2006
Publicat per AMISTAT-Alfafar @ 16:53  | ACTIVITATS
 | Enviar
Anit va ser el dia que'l grup encarregat de la construcci? del Belem de l'Associaci? Cultural Falla l'Amistat, es reunira per a sopar.

Despres de mesos de treball, hi ha que tindre en conter que'l montage del Belem va comen?ar en el mes d'Octubre, ara era l'hora d'estar sopant i raonant sense cap pressi?, ya que'l treball estava finalisat i el jurat ya havia passat.

Es va celebrar l'obtenci? per segon any consecutiu del Primer Premi de les Falles d'Alfafar i es quedarem a l'espera de coneixer quin es el veredicte en lo que afecta al Poble d'Alfafar, encara que esperem poder repetir l'exit de l'any passat.

Alli estaven els responsables de la planificaci? del Belem, de la pintura de les figures, de la construcci? de les cases, de la construcci? de les muralles i la seua porta, del naiximent, dels cinc punts d'aigua que teniem, de la iluminaci? de totes les cases, el llavaero i les portes, dels efectes de il?luminaci?, de la nit i el d?a, de l'horta, de l'oasis i el desert, de les montanyes, etc. En definitiva 22 fallers i falleres que han dedicat moltes hores i atres tantes racions de son per a que la nostra comissi? poguera tindre el Belem que tenim i aixi obtindre el primi que hem obtes.

La nostra falla vol agrair-los a tots la seua dedicaci? i ganes de fer comissi?. Es un agraiment de lo mes sincer, a tots per igual, sense fer cap distinci? del treball realisat per cada u. Tots ells saben lo que han fet i quin ha segut el seu resultat. Es evident que no poden haver resultats en una direcci? sense equip ni en un equip sense direcci?, cosa de la que en esta falla tots som conscients, per tant l'enhorabona a tots i cada u dels que han col?laborat en la construcci? del Belem d'enguany.

En breu hi hauran moltes fotos dels nostres Belems.