Jueves, 26 de abril de 2007
Publicat per AMISTAT-Alfafar @ 15:48  | GENERAL
 | Enviar
Diuen que les feches son importants.

La veritat es que acabem de comen?ar l'eixercici faller i ya tenim moltes feches per a marcar com a molt importants en el proiecte que nos conduir? cap a les falles de 2008.

Si algo es cert, es que mai haviem tingut tan pronte tot tan clar i tan encaminant, en els 27 anys que portem d'historia.

Pocs dies despres de cremar les falles de 2007, tenia lloc la reuni? de fi i inici d'eixercici, aix? era el 25 de mar?, on ya teniem President, Presidente Infantil i Fallera Major per a 2008 i eixa mateixa nit,en un poble vei, tot prenia forma.

El 1 d'abril teniem l'apunt? on completarem als representants, coneguent qui sera nostra Fallera Major Infantil en 2008 i al mateix temps en un sopar d'eixa nit, en atre poble vei, es deixava tot definit.

El 3 d'abril era la Junta Directiva la que donava el vist i plau a tot.

I el 13 d'abril la Junta General de Fallers era informada de tots els detalls, aprobant-se per unanimitat la gesti? realisada i per tant el proiecte de 2008, procedint-se al nomenament oficial del President Infantil, el chiquet ADRI? MA?EZ I BOVEA, aixi com a la ratificaci? de les falleres Majors per a 2008, la chiqueta IRIS MORENO I PEREZ i la senyoreta M? JESUS GIL I GUILLEM.

Esperem que estes feches nos marquen un bon cami en est eixercici faller i que tot ixca a gust dels components de la nostra comissi? i al mateix temps siga del agrado de tot lo mon.