Lunes, 07 de mayo de 2007
Publicat per AMISTAT-Alfafar @ 8:15  | MONUMENTS
 | Enviar
Seguint en la nostra linea i en continuaci? a lo que ya varem indicar en este mateix lloc els passats 15/4 i 26/4, nostra comissi? te artistes fallers per a estes falles de 2008.

Molt poc despres de finalisar la semana fallera tenia lloc la reuni? de fi i inici d'eixercici, aix? era el 25 de mar?, i eixa mateixa nit,en un poble vei, tot prenia forma.

Poc despres. el 1 d'abril teniem un sopar, en atre poble vei, i es deixava tot definit.

Seguint el proces habitual, el 3 d'abril era la Junta Directiva la que donava el vist i plau al conjunt del proiecte.

I continuant en el calendari previst, el 13 d'abril teniem el sopar de nomenament del President Infantil i al mateix temps es aprofit? per a informar de tot a la Junta General de Fallers, aprobant-se per unanimitat la gesti? realisada i per tant el proiecte de 2008, procedint-se a la corresponent firma de contractes, on intervingueren el President Infantil: ADRI? MA?EZ I BOVEA, la Fallera Major Infantil de 2008: IRIS MORENO I PEREZ i la Fallere Major de 2008 M? JESUS GIL I GUILLEM, aixi com el nostre President JUAN JOSE GIMENO I CHINILLACH.

Tots els presents quedaren gratament impresionats pels proiectes presentats, envoltant-se de la magia de la infantil i de l'espirit de la gran.

Per tant els nostres artistes son:

MIGUEL ANGEL ROYO i JOSEP MARIA BAIXAULI.

Els quals des de'l primer dia estan molt integrats en la nostra comissi?, al mateix temps que la falla esta molt contenta de tindre'ls com a nostres artistes fallers.

En definitiva el pasat 25 de mar? va comen?ar un viage en conjunt que esperem dure molts anys en el transcorrer del temps i nos plene de satisfacci? a tots.