S?bado, 29 de diciembre de 2007
Publicat per AMISTAT-Alfafar @ 20:50  | MONUMENTS
 | Enviar
Seguint en lo que ya varem anunciar en el seu moment, el dijous 27 varem presentar els nostres proiectes per a les falles de 2008.
En l'acte varem fer publicsels esbossos i tambe varem presentar les maquetes dels dos monuments i moltes mes coses, en breu ficarem ample reportage fotografic de l'acte per a tots aquells que no varen poder vindre a disfrutar d'ell en directe.

Pero pensem que es de lo mes just agrair a tots els que varen vindre la seua pres?ncia i es que les nostres expectatives quedaren amplament superades despres de sobrepasar el centenar d'asistents.

I tambe estimen que deguem un agraiment especial per als maxims representants de les falles de El Sequer, Pensat i fet, Parque Alcosa i de la Junta Local Fallera d'Alfafar, aixi com a la Regina de les Festes i la seua Cort d'Honor, per la seua pres?ncia.

Pero per a que tot a?o haja segut una realitat, es necesari el treball d'un equip de persones, als que tambe hi ha que agrair el seu treball i dedicaci?, aixi com a tots els que han col.laborat, ya que en sols 20 dies es ha passat de no tindre res previst a poder oferir l'acte del dijous.

Per supost tampoc volem deixar pasar l'ocassi? d'agrair a l'Ajuntament d'Alfafar i a la Junta Local Fallera d'Alfafar la seua col.laboraci?, fent-nos possible dispondre d'un espai i d'uns servicis que varen possibilitar el major lluiment de l'acte.

Aci teniu ara els esbossos i les maquetes abans d'eixir del taller dels nostres Artistes Fallers, als quals tenim que agrair la gran il.lussi? que han ficat en est acte i l'excelent sintonia existent, arrivant fins al punt d'apuntar-se a la nostra comissi?, com a uns fallers mes.

fotos.miarroba.com

fotos.miarroba.com

fotos.miarroba.com

fotos.miarroba.com