Martes, 04 de marzo de 2008
Publicat per AMISTAT-Alfafar @ 9:00  | ACTIVITATS
 | Enviar

Este dumenge estava molt carregat d'actes, pel mati tenim els actes institucionals organisats per la Junta Local Fallera i despres ya venien els nostres.

Per a dinar tenim una paella que nos va dur Arros la Fallera, per cortesia d'Aicha, nostra representant en la Cort d'Honor Infantil i Fallera Major Infantil de la nostra falla en l'any 2007. La veritat es que la paella estava buenisima, axió com tota la piecaeta que hi hava abans. Tot regat en uns vins excelents de la denomiació d'origen Valéncia, on tambe va tindre molt a vore Am para, la mare d'Aicha.
Despres gelat, tortà i cava.

Per la vesprada la Delegació d'Infantil va organisar un berenar i activitats per als menuts, on tots seu varen pasar molt be.

Al mateix temps un grup de fallers varen ficar alguna bandera mes pels nostres carrers, per a anar completat la decoració dels mateixos que ya conten en la il.liminació des del pasat divendres.

Des d'aci agrair a tots els que varen participar en totes i cada una de les activitats, aixi com als que varen fer possible la realisació de totes elles.