Jueves, 13 de marzo de 2008
Publicat per AMISTAT-Alfafar @ 8:53  | ACTIVITATS
 | Enviar
Tal i com estava prevista, anit dimecres 12 de març, es va inaugurar la CARPA FALLERA de la nostra comissió per a les falles de 2008.

Varem començar un poc despres de les 9 de la nit, per a donar algo de temps a a tots els que havien acodit a la inauguració de la carpa de la falla Pensat i Fet, a la qual li desigem tinga unes bones festes falleres.

Les nostres falleres Majors Mª Jesús i Iris varen procedir a tallar la cinta en un ambient on es varen junta el fum, el soroll, la llum i el colorit que'ls membres de nostra comissió varen organisar, estaguent en tot moment acompanyades pels presidentes Juan i Adrià.

Una volta dins es va oferir un vi d'honor a tots els asistents.

L'acte es va prolongar fins a prop de la mija nit, en un excelent ambient faller que nos anticipa com poden ser les falles d'enguany.

La comissió agraix a tots els que varen voler estar en nosatres, en est acte que marca l'inici de les festes falleres de 2008 per a la nostra entitat, especialment als representants de les falles del poble, als de la Junta Local Fallera d'Alfafar, a la Regina de les Festes i la seua Cort d'Honor, als de la Corporació Municipal, i als amics i veïns.