Lunes, 28 de abril de 2008
Publicat per AMISTAT-Alfafar @ 17:47  | GENERAL
 | Enviar

Esta semana ve carregada d'activitats, tots els dies te reunions el grup de treball encarregat de la construcció del proiecte per a la Creu de Maig d'enguany.

El dissabte pel mati tindrá lloc el montage de la creu i tot lo que ella comportarà. Per la vesprada hi haura que estar preparats per a quan pase el jurat, tambe rebrem a la Junta Local i a tot aquell que vullga vindre a vore-la.

Per la nit al voltant de les 9 tindrà lloc l'entrega de premis i despres, prop de les 22 hores tindrem sopar en el casal, on hi haura alguna que atra sorpresa, molt gratificant per a tots els fallers i falleres, tant majors com infantils.

Sense oblidar-nos de les diferents activitats programades.


Per atra banda i seguint en la nostra costum d'actualisar per lo manco una volta al trimestre la nostra web, esta llavor ya es va fer a principis d'este mes, practicament totes les pagines tenen novetats i aixó si en una informació molt actualisada.

Estem treballant per a tindre en breu uns albums fotografics per internet i aixi estar a l'alcanç de tots els fallers i amics de la nostra falla.