Domingo, 04 de mayo de 2008
Publicat per AMISTAT-Alfafar @ 20:27  | GENERAL
 | Enviar
Una volta mes i en esta ya son 25 edicions, en les que la Falla l'Amistat ha celebrat la festivitat de la Creu de Maig, la veritat es que son molts anys els que portem en esta tradició de la cultura valenciana, tot va començar quan en un mes d'abril de fa 25 anys, varem decidir dur al nostre poble esta costum que en Valencia mantenen principalment les falles i atres associacions, baix el concurs de lo Rat Penat.

Poc a poc la festivitat es anava consolidant, fins al punt de que ya duguem en esta 6 edicions del concurs organisat per la Junta Local Fallera d'Alfafar.

En esta edició nosatres hem apostat per una creu de diseny molt avançat, utilisant una flor molt selecta i escollida en funció del propi diseny de la creu.

Herem conscients que l'aposta era molt arriscada, pero teniem ganes de ya fa temps de fer este tipo de creu, aixi que nos ficarem a treballar en eixe proiecte, per a obtindre el resultat que's pot vore en esta foto:La Creu tambe estava pensada per als efectes lluminosos que teniem previst donar-li des de la disco movil d'Adria.El jurat va decidir concedir-nos el tercer premi en esta sexta edició del concurs de Creus de Maig de la JLFA, l'entrega de premis va tindre lloc en el Saló de Plens de l'Ajuntament d'Alfafar, en un acte molt concorregut.
Aixi en este premi igualem el numero de premis i d'esta forma ya tenim 3 primers (per lo que seguim siguent la comissió que mes primers premis te) i tres tercers.


Al tornar de l'ajuntament varem començar les celebracions pel premi, donarem pas a la disco-movil i a un riu de cava, la festa estava molt animada, fins al punt que no trovabem l'hora de començar a sopar.Despres del sopar tambe varem tindre el nostre moment divertit, per mig del qual reconeixiem la llavor de la nostra delegada de la creu de maig, varen ser moments molt intensos que no deixaven parlar a la majoria.La festa va continuar en el castell (que haviem tingut durant tot el dia) i la disco movil d'Adria.
Per a no molestar als veïns varem decidir que la disco-movil la tancariem pronte (ya que l'haviem començat despres de l'entrega de premis) i aixi dosificavem les molesties que causem  als veïns, que al fi i al cap tambe tenen dret a descansar en les seues cases.

En definitiva va ser una jornada molt bona que culminava els diferents dies de treball del grup de la Creu de Maig.