Mi?rcoles, 18 de junio de 2008
Publicat per AMISTAT-Alfafar @ 20:15  | ACTIVITATS
 | Enviar

El pasat dissabte varem organisar el PRIMER CONCURS DE MONOLEGS de la Falla l’Amistat d’Alfafar.

L’acte va resultar molt positiu i a tota la gent que va acodir li va agradar molt, sols hi hava que vore el gran ambient que teniem i lo agust que estava tot lo mon. Es just agrair a l'Ajuntament i a la gestió de la JLFA, ya que gracies a ells varem tindre la infraestructura necesaria per a est event, poguent fer realitat esta primera edició del Concurs de Monolegs.

Contarem en la presència de diversos col.laboradors de MUSICA y FALLAS RADIO, que vingueren per a disfrutar de l’acte i al mateix temps per a grabar-ho en la seua totalitat i aixi realisar la seua emissió atre dia.

La nit va començar en un sopar enfaixat, on fallers i falleres nos preparavem per al transcorrer de la nit.

Nos acompanyava Susana Pérez del Canal 6 de la Rivera TV, Rafa Comin de la Televisió Municipal de Valencia, que anaven a fer de presentadors, Pepe Herrero de Musica y Fallas Radio. Tambe estagueren en el sopar Juan, Alex (del Duo l'Aixeta) i Antonio, que despres nos deleitarien en les seues actuacions. Contarem en la preséncia de Mª Pilar (Fallera Major de 2008 de la Falla la Fila i al mateix temps la que serà la Fallera Major d’Alfafar en 2009) i Arcadio, faller de la falla La Fila i component de la JLFA.

Despres al llarc de la nit es varen pasar pel lloc diversos components d’atres falles i entitats.

Es de destacar l’excelent treball de Susana Pérez i Rafa Comin , que varen ser capaços de montar un espectacul per si mateix, en la participació i implicació de bona part del public, que mes be pareixia que formaven part de les actuacions en lloc d’estar presentant-les. A tots els presents nos varen sorprendre molt gratament quedant encantats per la seua profesionalitat i saber fer.

Menció especial es mereixen les tres actuacions que nos venien de la Ribera, on Antonio nos va relatar les seues vivencies, i la por de les mateixes nos fea riure a carcallades, La d'Alex en un tò mes apujat de color, per a ficar-li la part de picant justa per a resaltar els sentits i la de Juan que nos va deixar a tots en la boca oberta, despres d'asimilar la seua important llavor com analiste de programes de televisió i cinema, lo qual nos va relatar molt clarament i en tot luxe de detalls.

Durant tot l'acte la gent no parava de riure i aplaudir, pasant-seu tots de lo mes be.

Es va decidir que'l tercer premi fora per a Antonio, el segon per a Alex i el primer per a Juan. La comunicació als guanaydors va correr a carrec del President Infantil, Guillermo Aliaga i Gil, el qual estava acompanyat per Susana Pérez i Rafa Comin .

Una volta finalisada la part de la festa dedicada als monolegs, varen pujar a l'escenari els presentadors, els tres premiats, els amics de Musica y Fallas Radio, el President Infantil, La Fallera Major i el President i tots junts varem rebre als nostres artistes de 2008 i tambe per a 2009 MIGUEL ANGEL ROYO i JOSEP MARIA BAIXAULI, tancarem esta part en una forta ovació de tots els presents.

Despres i sense deixar pasar el temps començà la disco-movil D.J. SAN, a carrec del gran faller i amic ADRIA, on varem estar en molt bona musica i millor ambient fins a les 3 de la matinà.

Per supost agrair a tots els fallers i falleres que varen fer possible, en la seua col.laboració, que tot estaguera apunt, des de la decoració de l'escenari, el só i la il.luminació, les taules, la barra i tot en general.

Com no agrair molt sincerament a totes les empreses que han col.laborat en est acte, com son:

VIAJES CIUDADANO DEL MUNDO
COCA-COLA
RUTEC
STIL-CAN
CHOVI
PAPAS VIDAL
DEL CASTILLO
RUDEL ASESORES
UALKENS
PAPAS DUSO
EVOLION
EL TRÓ
SEGUROS UNION ALCOYANA
PAPAS ARGENTE
PELUQUERIA RAUL GUERRERO
D.J. SAN ESPECTACULOS
LOS MOJINOS ESCOZIOS

Podeu vore fotos i videos en els nostres apartats habituals.