Martes, 08 de julio de 2008
Publicat per AMISTAT-Alfafar @ 14:03  | GENERAL
 | Enviar

Despres d'haver celebrat el concurs de monolegs, que com ya hem dit va quedar molt be, bona proba son les fotos i videos que tenim en internet, encara que'l video que varem visionar en el casal nos va deixar un sabor de boca excelent.

I la festa d'estiu, on varem contar en moltes activitats per als menuts, gracies al gran treball de la delegació d'infantils, al front de la qual tenim a Monica.
Un sopar en molt bon ambient, en bingo inclos, gracies a la inciativa d'Antonio. On no va faltar ni la celebració d'un aniversari en la seua torta i el seu cava.
Tambe tinguerem la nostra foguera, la qual va estar precedida per uns focs artificials molt acertats i en grans efectes a carrec de Bati, el nostre delegat de focs artificials.
En definitiva va ser una velada molt intensa on no va faltar ni l'efecte refrescant de l'aigua ni el purificador del foc, redonint-ho tot com a bons fallers i valencians en uns explendits focs artificials.

Volem aprofitar per a desijar-li a Monica González i Velasco una pronta recuperació de la seua operació.

I com diem en el titul, ya estem en Juliol i nosatres nos estem preparant per a tancar per vacances, encara que com sempre ya hi ha qui esta preparant el sopar de l'estiu i atres estan pensant en tot lo que hi haura que fer de setembre en davant.