Mi?rcoles, 23 de julio de 2008
Publicat per AMISTAT-Alfafar @ 10:16  | GENERAL
 | Enviar

Tal i com estava prevista anit va tindre lloc en Alfafar la primera reunió de Juntes Locals Falleres d'est eixercici. L'acte es va celebrar en el restaurant del Complexe Deportiu d'Alfafar.

L'Ajuntament d'Alfafar va oferir a tots els asistents un sopar, el qual va estar molt be.

 

Varen acodir 33 Juntes Locals i JCF, convertint-se en la reunió a la que mes Juntes han acodit.

 

La Junta Local Fallera d’Alfafar volgue que’ls presidents de les 6 comissions falleres del poble, estagueren presents en l’acte i aixi poder vore l’evolució del mateix.

 

Contarem en la preséncia de l’Alcalde d’Alfafar, Emilio Muñoz, de la Concejala de Festes, Emilia Tio i de la Fallera Major d’Alfafar, Sandra Alonso, els quals acompanyaven al Concejal de Falles i President de Junta Local Fallera d’Alfafar, Santiago Giner.

 

L’acte tambe va contar en una ampla representació dels mijos de comunicación, entre els que varem poder vore a ACTUALIDAD FALLERA y a MUSICA Y FALLAS RADIO.

 

El seguidors de la Mare de Deu varen aprofitar la reunió per a convidar-nos a participar en un besamans a la Verge dels Desamparats en el Capitulet per a Octubre, on seguint en la iniciativa que ya funciona en les falles de la capital, tindriem est acte les atres falles per mig de les juntes locals.

 

Cal felicitar a nostra Junta Local i al nostre Ajuntament per l’excelent organisació i coordinació de l’acte, ya que’s la primera volta que un acte d’este nivell dins del mon de les falles es celebra en la nostra població.