Jueves, 16 de octubre de 2008
Publicat per AMISTAT-Alfafar @ 10:21  | ACTIVITATS
 | Enviar

El pasat 8 d’octubre nostra Fallera Major acompanyada pel nostre President va acodir a la entrega dels Premis 9 d’Octubre d’Alfafar, des d’aci aprofitem l’ocassió per a felicitar a tots els galardonats d'enguany.

Despres de la bona acollida de les activitats infantils del pasat 8 d’Octubre i del bon ambient existent eixe mateix dia per la nit en el transcurs del sopar de Sant Dionis, nostra comissió seguix en la seua agenda d’activitats.

El grup de treball encarregat de la festa de Halloween esta preparant un nit terrorifica, bona mostra son els cartells que estan confeccionant per a l’event, com es habitual tot tindrà lloc el 31 d’Octubre per la nit i esta previst que a mija nit nos acostem a la plaça de l’ajuntament per a rebre el mes de novembre.

              

Pero eixe cap de semana te mes activitats, aixi el dissabte dia 1 per la nit  hi haura sopar del dia de Tots Sants.

Per al dumenge esta prevists el campionat de domino i per la vesprada tindran lloc els de truc i parchis per als majors.

Tots els campionats estan oberts a tot lo mon.

A l’hora de dinar ho farem en el tradicional format de degustació, que tant d’exit te en la nostra comissió.

Per al 7 de Novembre a la vesprada tindrem diverses activitats per als chiquets (en la c/ València i/o en el Casal), on s'exposaran els textos aportats pels chiquets i pels majors, el tema central de l'escrit serà sobre la figura del Rei Jaume I.

 


La delegació de monument esta preparant una visita al taller dels nostres artistes fallers per a vore el seu treball, coneixer de prop l'evolució de les dos falles i pasar un mati en els nostres artistes. Segurament tindrá lloc a mitat del mes de novembre.

En l'apartat d'excursions es esta planificant una per al 30 de Novembre, per a anar a visitar les bodegues de Dominio de la Vega, segur que será un viage molt interesant i que nos deixarà un bon gust entre l'armorsar i la degustació en la bodega. Qui estiga interesat pot acostar-se un dimarts al casal a l'hora de la reunió.

I d'eixa manera tancariem un mes de Novembre en una agenda prou carregada d'actvitats