Domingo, 16 de noviembre de 2008
Publicat per AMISTAT-Alfafar @ 19:12  | MONUMENTS
 | Enviar
El dumenge 16 de novembre era el dia escollit per a fer una visita al taller dels nostres artistes fallers (Miguel Angel i Josep Maria).

Per a no fer tart, varem quedar a les 9 del mati en el casal, per a preparar algunes coses i esperar que la gent anará acodint.

Prop de les 10 ya estavem a la porta del taller dels nostres artistes fallers, on ells nos esperaven en molta il.lussió, la mateixa que tenien bona part dels fallers, especialment la Fallera Major Infantil de 2009, la chiqueta Aicha i el President Infantil, el chiquet Guillermo, Aixi com Cristina, nostra fallera major de 2009.


Una volta dins del taller varem estar veent tot el seu treball, el qual nos ha agradat molt i han quedat gratament sorpresos per la bona evolució que duen les falles que estan fent.


Despres i com ya era sobradament hora d'armorsar, el varem preparar, i una al sol, atres a l'ombra, pero tots la mar d'agust, nos ficarem a armorsar.


Sembla ser que tal i com varem acabar, pocs tindrien que dinar despres.


I es que alguns tingueren temps fins de pegar una becaeta, aixó si ben protegit del sol, que hui apretava un poc.I d'esta manera donarem per finalisada esta visita que nos ha deixat molt bon sabor de boca.