Viernes, 12 de diciembre de 2008
 | Enviar

El pasat dissabte 6 de Decembre va tindre lloc l'acte de nomenament (o com tambe es sol dir, la demanàGui?o de les Falleres Majors de la nostra comissió per a les falles de 2009.

Enguany tot era nou per a nosatres, tant el lloc com el protocol i el format eren una novetat per a tota la comissió.

El trinquet del Cultural es va plenar d'ambient faller quan ho estaven preparant i pasades les 10 de la nit va començar l'acte.

En primer lloc va ser Guillermo qui entra en el local, el va seguir Iris, a continuació va ser Juan i en darrer lloc va entrar Xusa. D'esta forma ya podiem començar l'acte de nomenament, ya que'ls quatre estavem acompanyats pels nostres estandarts i la nostra Senyera.

Abans de donar l'entra a les falleres majors de 2009 varem tindre una proieció d'imagens d'elles, acompanyades per familiars, fallers i falleres, amics i amigues i pels presidents.

Despres d'eixe instant tant emotiu, es donà l'entra a AICHA NEDDAM i GOMEZ, Fallera Major Infantil de la Falla l'Amistat per a 2009.

Laura, com a secretaria va donar lectura al pergami del nomenament, fent-li entrega d'ell i Guillermo com a President Infantil li va fer entrega d'un ram, tot dins d'una forta ovació de tots els asistents.

Acte seguit els presentas varen rebre en peu a CRISTINA JIMENEZ i GIL, en la seua condició de Fallera Major de la Falla l'Amistat per a 2009.

Lorena, com a secretaria tambe va llegir el pergami del nomenament i despres el va entregar a Cristina, aixi mateix Juan va obsequiar, en un ram, en nom de tota la comissió a Cristina.

Despres d'estos moments tan emotius, Cristina i Aicha nos oferiren un sopar molt apetitos, el qual va estar amenisat pel video "UN ANY PLE DE RECORDS" que'l varem poder vore durant el sopar, acompanyat de la seua musica d'ambient.

Els nostres artistes MIGUEL ANGEL ROYO I FERRANDIS i JOSEP MARIA BAIXAULI I PONS no vullgueren pedre's l'acte i nos acompanyaren al llar de tot ell.

Al finalisar el sopar el President va fer un brindis en record de les falles de 2008 i les seues Falleres Majors, ara que'l seu any estava finalisat i molt especialment per les falles de 2009 i com no per AICHA i CRISTINA, per a que tinguen unes falles plenes d'emocions i grans records.

Tancarem el sopar en un castell virtual i el Himne Valencià.

Despres vingué la barra lliure que nos varen oferir les Falleres Majors de 2009 i la espectacular disco-mobil en la que nos deletià Adrià, qui ya havia estat a carrec del so, la llum i les proieccions al llarc de tot l'acte i el sopar.

En breu podrem tindre fotos per a poder vore alguns moments de l'acte.