Mi?rcoles, 31 de diciembre de 2008
Publicat per AMISTAT-Alfafar @ 23:00  | GENERAL
 | Enviar

Ya estem apunt de finalisar un any, es evident que l’any 2008 ha segut molt important per a la nostra comissió, pero no sols a nivell de lo estrictament faller, com puga ser els resultats obtesos pels nostres monuments, la presentació de les nostres falleres majors o pel nostre llibret, sense oblidar-nos de la cavalcada del ninot.

 

Tambe tenim que tindre en conter l’excelent creu de maig que varem plantar on es va vore clarament que la nostra manera d’entendre la Creu de Maig es molt similar a la de la ciutat de Valéncia, linea en la que seguirem treballant per a mantindre esta festivitat en el nostre poble, de la que som pioners.

 

No podem oblidar al nostre belem monumental, que enguany ha alcansat un nivell molt alt, especialment en el seu acabat, millorant molt al de l’any pasat e incorporant figures de millor calitat i diferents tamanys, del qual estem molt orgullosos aixi com de la nostra involucració en el belenisme i en el manteniment i difussió de les nostres tradicions per a garantir la seua continuitat i el deleite de grans i menuts.

 

Aixi com els atres actes que son molt importants i significatius dins del calendari faller de la nostra entitat, dels que cal destacar el Nomenament de les Fallers Majors, acte que enguany ha alcansat un nivell excelent i la Presentació d’Esbossos i Maquetes que ya hem consolidat com un acte de referència.

 

Pero lo esèncial es l’excelent ambient dins de la falla, el gran equip de treball i la total predisposició dels fallers i les falleres per a dur endavant consevol event al que la comissió tinga que fer front.

 

Es evident que desigem i demanem per a l’any 2009 que siga per lo manco igual que l’any 2008, en tot en general, pero molt especialment en eixe darrer punt.

 

A tots els fallers i falleres d’Alfafar.

A tots els veïns i veïnes d’Alfafar.

A tots els fallers en general

I a tot lo mon que s’asoma al nostre espai en internet

 

Vols volem desijar que l’any 2008 el finaliseu lo millor possible i que per a l’any 2009 les nostres il-lusions i les vostres es cumplixquen i nos plenen de salut, treball, felicitat i pau.

 

FELIÇ ANY 2009

ASSOCIACIÓ CULTURAL FALLA L'AMISTAT D'ALFAFAR