Martes, 20 de enero de 2009
Publicat per AMISTAT-Alfafar @ 10:30  | GENERAL
 | Enviar

En la nostra comissió, per iniciativa del faller i músic Miguel Vila, s'ha abordat el projecte de dotar a la nostra Falla d'un himne, compost a Alfafar, on la música (Vicente Ramón Tarazona) i la lletra (Lorena Vila) siguen fruit de l'esforç de veïns del nostre poble.

Per descomptat eixe esforç mereix que la banda que ho interprete en la seua estrena també siga d'Alfafar, per al que tenim la sort de comptar amb l'especial col·laboració de la Banda Amics de la Música.

Nosatres tenim per norma habitual l'intentar realisar activitats i esdeveniments per a tot lo mon, pensant en que l'activitat fallera arribe a tots i d'esta manera traspasse les portes del nostre casal. Per això sempre que és possible els nostres actes són en llocs públics i de lliure accés.

Seguint ab eixa línia i al mateix temps ab la nostra intenció de fer un homenage els nostres veïns i donar la importància que es mereix a la música de banda, hem planificat que l'estrena del nostre himne siga el 13 de març a les 20:00 hores en el carrer Valéncia, dins d'un concert que nos oferirà la banda AMICS DE LA MUSICA

Després del mencionat concert procedirem a la inauguració de la nostra carpa fallera, en l'interior de la qual oferirem un vi d'honor a tots els assistents al concert.

La comissió de la Falla l'Amistat vol manifestar publicament el seu agraiment a tots els que van a fer possible que tingam un himne propi, pero molt especialment a tots els que desinteresadament van a fer una realitat eixe concert que donara cobertura a l'estrena del nostre himne.