Lunes, 02 de marzo de 2009

El nostre llibret ya esta en els concursos previstos, enguany teniem la il.lussió de presentar-lo als tres concursos. Encara que sense cap pretenció especial a banda de la de participar, difondre i donar a coneixer el nostre treball al llarc de l'any i per tant a la nostra entitat.

Evidentement al concurs d'Alfafar, ya que com a falla del nostre poble deguem de participar en el concurs organisat per la Junta Local Faller d'Alfafar. El pasat dilluns 23 de febrer varem fer l'entrega dels eixemplars requerits en la reunió de la J.L.F.A.

Tambe al concurs de Lo Rat Penat, al qual nos podem presentar al estar en vers l'explicació de la falla i enguany tambe tenim en vers l'explicació de la falla infantil. Tot açó es possible gracies a l'especial col.laboració de Miquel Angel Gascón (Tofolet). La primera semana de febrer es va fer entrega dels versos i hui es ha fet entrega dels llibrets requerits per la entitat organisadora.

I el tercer concurs es el de La Generalitat, dins de la convocatoria dels Premis per a la promoció de l'ús del Valencià. Es la primera volta que nos presentem a este concurs. Encara que'l hem ficat en darrer lloc va ser el primer al que varem presentar els llibrets, ya que'l pasat 12 de Febrer els entregavem en La Generalitat.

Enguany tambe hem fet una edició multimedia del llibret, en la qual es pot vore integrament el llibret i al mateix temps te continguts adicionals, com son els munuments en el taller dels nostres artistes, la presentació de maquetes, els nomenaments del President Infantil i de les Falleres Majors, la Cavalcada del Ninot de 2008, les Falles de 2008 i els Monolegs

Per lo escalonat dels concursos i per que va vindre aixi, la presentació del llibret ha segut escalonada. El dimecres 11 de Febrer es va presentar el llibret en la reunió que hi hava en el casal. Despres el divendres 13 es va presentar l'edició multimedia, durant l'habitual sopar dels divendres. El primer llibret que varem entregar a un faller, va ser el 20 de Febrer i la persona que varem triar va ser la nostra Fallera Major de 2008, aprofitant que anava a casar-se al día següent i per tant eixia de viage.

Per fi la distribució dels llibrets a fallers i anunciants va començar el dimarts 24 i el dijous 26 varem fer entrega d'un eixemplar als nostres artistes fallers.

El nostre objetiu es que agrade als fallers (punt que ya tenim confirmat) i despres que li agrade a tota la gent que li arrive un eixemplar a les seues mans (d'açó ya nos anirem enterant). Si tot açó es positiu el nostre objetiu es haura cumplit. El resultat dels concursos es algo que rebrem en total satisfacció, siga quin siga el resultat (evidentment a cap li amarga un dolçGui?o, per que lo que voliem ficar en el carrer enguany es lo que hi ha, a pesar de les dificultats afegides que tenim en est eixercici per la situació actual en la que estem inmersos.

Aci tenim la portada i les atres portades interiors