Lunes, 09 de marzo de 2009
Publicat per AMISTAT-Alfafar @ 14:12  | ACTIVITATS
 | Enviar

El fi de semana ha tingut molta intensitat.

Començavem el divendres acodint a la inauguració de la carpa de l'Associació Cultural Falla Parque Alcosa, despres al sopar en el nostre casal i seguint en la nostra tradició es pasa a la pintà d'escuts del President Infantil, Guillermo Aliaga i Gil, aixi com de la Fallera Major, Cristina Jiménez i Gil, els quals varen quedar molt be.

Al mateix temps el president de la falla va acodir al darrer assaig general de l'himne de la falla i aixi ultimar els preparatius per al concert. Segons nos va contar, el resultat va ser molt bo eixint molt satisfet per la faena feta per tots els implicats i per l'excelent predisposició de l'Associació Cultural Amics de la Musica d'Alfafar.

En el casal tambe es estaven donant els ultims tocs als trages de la cavalcada del Ninot, lo uqal va seguir el dissabte de bon de mati.

Ya clavats en els actes del dissabte, teniem la CAVALCADA DEL NINOT i a les 17:30 nostra comissió estava en el lloc que nos havia indicat la JLFA per a eixir en el segon lloc que nos havia tocat en el sorteig fet a tal efecte. Incomprensiblement nos varen tindre esperant per a eixir tant de temps que arrivarem a pedre la mateixa noció del temps (i no diguem de com estaven tots els menuts que hi haven al carrer), per sort el temps acompanyava un poc. Esperearem a que la JLFA nos done les corresponents explicacions a eixe desproposit que cap enten que hi haja explicació possible. Pero si anem a l'acte que's lo que nos interessa va transcorrer molt be, el recorregut era pel carrer Francesc Vila i totes les comparses, grups i figures de la nostra comissió varen eixie com estava previst i a la gent li va agradar molt els trages que portavem. Al finalisar nos teniem que esperar en la plaça a que tots pasaren i que'l jurat emitira el seu veredicte (l'espera no va estar mal del tot, pero especialment gracies a l'horage que teniem). A l'hora dels premis no va estar mal, ya que varem tindre el Segon Premi en Figura (Les titelles, format per Aicha i Guillermo) i tambe el Segon Premi en Compasa (el "Falutista d'Hamlin" on anava Monica i tots els mes menuts). En Grup no varem tindre sort, ara que aci si miren el weblog de la JLFA, on estan les fotografies dels premis, nos podem quedar gelats i alguna explicació tambe deuria de donar la JLFA.

Per la nit teniem sopar en la falla, on ya escomençava a plenar-se el casal.

El dumenge va ser un dia molt intens, pel mati la Fallera Major Infantil nos convidava a armorsar i la veritat es que varem armorsar molt be. Despres hi hava que ficar totes les banderes que faltaven i fer LA PLEGÀ, que varem tindre que anular el passat dissabte. Tembe varem ficar pel barri els cartells que anuncien el concert del proxim divendres 13. A les 2 teniem dinar oferit per Aicha, la nostra fallereta infantil. La veritat es la paella d'arros La Fallera estava molt bona, aixi com tot lo que hi hava.

Al finalisar el dinar es va fer una audició privada de l'assaig general del concert que s'ahvia fet el divendres, la qual va tindre molt bona acollida entre tots els fallers i el casal esta ple d'emoció i alegria, al mateix temps varem fer entrega als presidents i falleres majors del programa del concert que's repartira eixe dia als asistents.

Acte seguit acodirem a l'esglesia per a l'acte en el que s'anava a beneir l'anda que s'havia fet per a Sant Josep, al finalisar varem iniciar una romeria pels casals de les del falles del poble que fa finalisar prop de les 9 de la nit. Un bon grapat dels fallers de la nostra comissió va acompanyar las nostres Presidents i Falleres Majors durant tota la romeria, al mateix temps que participaven en la mateixa. Atres fallers es quedaren en el casal per a fer les diverses activitats que hi haven programades per als infantils i tambe per a preparar-se per a rebre a la romeria. Una volta a la porta del nostre casal els fallers es varen fer fotografies en l'anda i Sant Josep, el President li va imposar la insignia d'Or de la falla i varem donar pas a la picaeta que teniem preparada per a que'ls participants en la romeria es recuperaren del cami. Despres varen ser els fallers de la nostra comissió els que varem dur l'anda fins a la falla El Sequer que era la següent en l'itinerari. En darrer lloc tornarem a l'esglesia i aixi finalisà la romeria i un dia molt intens.

En breu tindrem fotografies en els nostres espais d'Internet. Pero ara vos deixem els dos premis de la Cavalcada del Ninot