Viernes, 20 de marzo de 2009
Publicat per AMISTAT-Alfafar @ 13:42  | GENERAL
 | Enviar

Ya hem finalisat les falles de 2009, unes falles en les que hem superat els exits de 2008 i en les que la gent, fallera i no fallera ha quedat molt satisfeta.

Pero no nos estem referint als premis, com mes d'u es pensarà, que d'aixó ya escriurem mes avant.

Nos estem referint a l'ambient, a la festa, a la diversió, a la convivència, al ser tots una gran familia fallera, que's lo que hi hava en l'aire de la nostra carpa fallera.

Tot va començar el divendres 13, on varem estrenar l'himne de la falla en el concert que nos va oferir la banda AMICS DE LA MUSICA D'ALFAFAR (als quals estem molt agraits per la seua col.laboracióGui?o on hi hava tanta gent que despres practicament no caviem en la carpa a l'hora de la inauguració.

Seguirem en la PLANTA del 14 i el 15, on els artistes en el seu equip i el grup de fallers que volia participar en la mateixa, seu varen pasar en gran, quedant cada volta mes satisfets pel treball que estaven fent i com anava quedant tot, fent que'l cansanci fora algo mes dolç.

Tambe cal destacar la JORNADA GASTRONOMICA del 15 i tots els dinars de falles, on varem degustar molts plats.

I lo que va resultar molt be varen ser els sopars del 16, 17 i 18, on cada grup de la joventut (si es que en la nostra falla, tenim a la primera, a la segon i a la tercera joventut i despres ya pasem a la tercera edat) va organisar la seua festa per a tots, cada dia va ser diferent, pero tots els dies varen ser molt especials, on es va vore les ganes que tenien tots de fer que la seua nit fora diferent i ho varen conseguir.

Les disco-mobils estagueren molt be, aixi com tot el suport de so i il.luminació per als diferents actes, on es deixava vore la professionalitat d'Adrià.

Estavem tant agust que'l cava no el varem traure fins al dinar del 19, on varem brindar per les Falleres Majors (Cristina i Aicha) i pels Presidents (Juan i Guillermo), per tota la comissió, pels artistes (Miguel Angel i José Maria) i pels monuments, pero molt especialment pel nou eixercici faller, on celebrarem el 30 aniversari de la nostra entitat.

Enguany hem tornat a tindre uns focs artificials que nos han fet recordar atres temps, deixant-nos una mascletà i unes cremades de les falles de lo mes emotives i impactants, fruit de l'esforç de Bati i dels fallers que l'ajudaven.

A l'hora de la CREMA dels monuments, estava tota la comissió pendent de lo que fera falta i les dos cremades varen quedar perfectes.

Tambe va ser espectacular lo rapid que varem llevar tot lo de la carpa, deixant-ho en el casal i al mateix que en el casal es poguera entrar, i es que la veritat es que quan hi han mans tot es molt facil i on la joventut va demostrar que no sols sap estar de festa i quan hi ha que treballar estan tambe apunt.

Es molt gratificant vore com els infantils viuen la falla, com la primera joventut comença els seus pasos en l'activitat fallera, com la segon joventut es integra en les responsabilitats de la falla, com la tercera joventut esta per a lo que siga menester i com la tercera edat acodix a tots els actes i sempre esta disposta a ajudar en lo que se li diga.

Per tot això el dia despres de les falles de 2008 podem dir que nos hem superat i que estem d'enhorabona, nostra entitat esta mes viva que mai i en ganes d'afrontar el seu XXX aniversari, per a fer que nostra Associació Cultural seguixca per este bon cami.