Domingo, 22 de marzo de 2009
Publicat per AMISTAT-Alfafar @ 23:35  | GENERAL
 | Enviar
Les falles de 2009 nos han deixat els següents premis per a la nostra comissió:

Primer Premi del llibret

Aci tenim la portada exterior i les dos portades interiors, la que donava pas al llibret infantil i la que separava la part major del nostre llibret.

Enguany el nostre llibret ha segut un homenage al monument, de fet la nostra portada es una recreació de la nostra falla infantil de 2009, on els presidents i les falleres majors, es integren en el monument, prenint la forma dels ninots que despres es vorien plantats en el carrer.

Ya en el seu interior hem pogut disfrutar d'una extensa explicació i relació de lo que conte la falla infantil i la falla gran, on els versos de "tofolet" han segut una dolça melodia.

Tambe hem volgut fer un homenage al compositor del himne d'Alfafar i que tambe es compositor del de la nostra falla i seguint en el guió del nostre monument major, tambe hem dedicat un apartat per a fer un sentit homenage a Antonio Ferrandis.

I per si no estava clar el nostre compromis en el monument, eren els ninots de la falla infantil, els que nos acostaven un poc mes als nostres presidents i falleres majors, contant-nos coses dels quatre i de les seues families.Primer Premi de Presentacions

Aci tenim una image de la presentació infantil i atra de la presentació major, entre les dos presentacions hem volgut acostar-nos a les nostres tradicions i costums, aixi en diversos moments de les presentacions varem poder presenciar una partida de truc, una representació del tribunal de les aigues, una degustació d'horchata, sense oblidar-nos de la musica i el foc. On tot estava integrat en la mateixa evolució de la presentació i on es busca una forma emotiva i al mateix temps senzilla per a donar l'entrada a les nostres falleres majors de 2009. Al fi i al cap, sempre es nostra intenció fer que la presentació siga lo mes entretenguda possible i que tambe siga curta, pero sense pedre la seua esència i el seu protocol.

Primer Premi Falles d'Alfafar

Premi d'Ingeni i Gracia

Premi a la Millor Falla d'Alfafar per JCF

Aci tenim una image del nostre monument major, en el nostre album de fotos podreu vore mes fotografies del mateix.


Primer Premi Falles Infantils d'Alfafar

Premi d'Ingeni i Gracia Infantil

Premi a la Millor Falla Infantil d'Alfafar per JCF

Aci tenim una image del nostre monument infantil, en el nostre album de fotos podreu vore mes fotografies del mateix.