Lunes, 04 de mayo de 2009
Publicat per AMISTAT-Alfafar @ 14:47  | ACTIVITATS
 | Enviar
Al voltant de les 10 del mati d'ahir ya teniem la nostra Creu de Maig d'enguany finalisada.

Com ya varem anunciar el diseny d'est any continuava en la nostra linia d'innovació, pero sense deixar de costat les continues referències a la nostra terra i a les nostres tradicions, aixi com el nostre continuat compromis en l'aigua.

D'eixa forma les Cales, les Orquidies, les Canyes, l'Espart, el Metal, el Suro, el Marbre i l'Aigua formaven part principal de la nostra construcció de 2009, sense deixar de costat a la Madera, part fonamental de la evolució industrial del nostre poble.

El resultat es el que podem vore aci baix:Una volta poguerem contemplar el conjunt en general, la satisfacció per treball obtes, va ser molt gran, ya que lo que teniem en la ment es havia pogut plasmar en el carrer i el resultat era molt bo, de fet la gent que la visitava nos felicitava per lo be que havia quedat pese a eixir-se'n de lo tradicional.

En el concurs organisat per la Junta Local Fallera d'Alfafar, el jurat nos ha otorgat el segon premi, lo que significa avançar en un lloc si tenim en conter el resultat de l'any passat.

Per tant per a nosatres es un bon inici d'eixercici en el nostre 30 aniversari