Mi?rcoles, 27 de mayo de 2009
Publicat per AMISTAT-Alfafar @ 8:00  | MONUMENTS
 | Enviar

Encara que estava tot clar des d'abans de finalisar les pasades falles, ya que per nostra part teniem ben clar que voliem seguir en Miguel Angel i Josep Maria com als nostres artistes i per part d'ells hi hava la total voluntat de celebrar en nosatres este 30 aniversari, hem tingut que esperar a poder ajustar les agendes de tots els implicats, per a poder presentar oficialment a tota la comissió el proiecte que plantarem en les falles de 2010.

Tot va tindre lloc el pasat divendres despres de sopar.

Per anar fent boca, durant tot el sopar varem poder vore una ampla selecció de fotografies de les pasades falles, de l'anterior eixercici faller i tambe de la darrera Creu de Maig, en total algo mes de 1700 fotos, algunes d'elles desconegudes fins i tot pel seus propis protagonistes.

Despres del cafe i el dolç, pero abans del cava, es va procedir a la presentació dels proiectes que tenim la intenció de plantar per a les falles del nostre 30 aniversari, tinguent com a testics molt especials a les Falleres Majors i President Infantil de 2009.

Fet que'l nostre President aprofita per a fer uns obsequis molt especials, es tracta al igual que ya va fer l'any pasat, d'uns quadres que contenen una composició-record de l'eixercici. Varen ser un per als artistes fallers, atre per Cristina (FM-2009), atre per a Aicha (FMI-2009), atre per a Guillermo (PI-2009) i com no una atre per a la falla. Al igual que la composició de 2008, la de 2009 es pot vore en la nostra web.

En primer lloc va ser Josep Maria i els corresponents representants infantils, Aida i Miguel, els que nos varen ensenyar l'esbós de la falleta de 2010, la explicació de la qual va tindre molt bona acollida.

Despres va ser el torn de Miguel Angel i els nostres representants majors, Marta i Juan, els que varen descobrir l'esbós de la nostra falla per a eixi XXX aniversari, el contingut i l'explicació va ser tremendament emotiu, creant unes expectatives molt bones.

Tambe es va comunicar que les critiques aniran a carrec del nostre amic Miguel Angel Gascón i Rocha, el qual ya ha col.laborat en nosatres en atres ocassions, sense anar mes lluny l'any passat, quedant amplament satisfets pel seu treball.

Les vibracions que nos deixaren el nostres artistes i els proiectes de 2010, nos varen plenar de cultura, tradicións, arrels, sentiments i festa.

Despres es va procedir a l'acte protocolari de la firma del contracte i en darrer lloc varem brindar per tot lo que significa per a la nostra entitat l'efemerides que celebrem en est eixercici faller.

I ya entrada la nit, varem tancar esta pagina del nostre llibre faller que tornarem a obrir quan fem la presentació publica i oficial dels nostres proiectes de 2010.