Martes, 02 de junio de 2009
Publicat per AMISTAT-Alfafar @ 14:48  | GENERAL
 | Enviar
En la nit del dilluns 1 de juny i d'acord en lo establit, la Junta Local Fallera d'Alfafar ha procedit a designar als representants de les falles d'Alfafar de 2010.

Com per a President Infantil sols es havia presentat el chiquet GUILLERMO ALIAGA i GIL es va procedir a la seua designació de forma directa.Es la priemra volta que un President Infantil d'Alfafar es de la nostra comissió, fet que nos plena d'alegria i il.lussió, mes encara si tenim en conter que enguany es el nostre 30 aniversari i açó es molt important per a nosatres.

En el cas de la Fallera Major Infantil i de la Fallera Major d'Alfafar, les nostres candidates (AICHA i CRISTINA) no varen tindre la sort de ser triades pels components de la Junta Local Fallera d'Alfafar, pero per nostra part tenen tot el nostre recolzament i carinyo, agraint-les la seua voluntad de voler representar al nostre poble, fet que les honra i nos plena d'orgull.

Despres de la votació dels components de la JLFA i del seu reconte, ha segut designada com a Fallera Major Infantil d'Alfafar 2010 la chiqueta PAULA SANCHEZ i ROSALEÑ (de la Falla La Fila) i com a Fallera Major d'Alfafar 2010 a la Senyora EVA Mª GRACIA i MEJIAS (de la Falla Pensat i Fet)

La nostra enhorabona al President Infantil i a les Falleres Majors d'Alfafar de 2010.