Mi?rcoles, 18 de noviembre de 2009
 | Enviar

Tal i com estava previst el dissabte va tindre lloc l'acte de NOMENAMENT i DEMANÀ de les Falleres Majors de 2010 de la Falla l'Amistat, el qual tenia lloc en el trinquet del Centre Cultural d'Alfafar i davant de fallers. falleres, familiars i amics. Des d'aci agraim al Centre Cultural, a l'Ajuntament i especialment a la Junta Local Fallera, l'haver pogut dispondre d'este espai, ya que va vindre perfecte, no ens faltava espai, pero tampoc en sobrava.

Al tradicional moment en el qual es dona lectura a l'acord de nomenament de les dos Falleres Majors per a les falles de 2010, enguany i per primera ocassió, hem afegit l'acte de la DEMANÀ.

Tant Aida com Marta, varen ser preguntades si estaven d'acord en el nomenament i les varem DEMANAR que contestaren publicament davant de tots els presents si volien ser nostres Falleres Majors per a 2010, les dos varen contestar que SI i acte seguit procediren a ratificar-ho per mig de la seua firma en el corresponent pergami, quedant tot degudament firmat, sellat i lacrat (tal i com es fea en el documents antics).

Les flors no podien faltar i Aida i Marta varen rebre el seu corresponent ram.

La comissió va fer entrega d'unes taces conmemoratives del 30 aniversari a cada una de les Falleres Majors de 2009, a les de 2010, al Presidents i tambe al President Infantil d'Alfafar de 2010.

L'acte oficial el varem finalisar en una versió en video del HIMNE de la nostra falla.

Després les ya nomenades Falleres Majors de 2010 nos varen oferir un gran sopar, al mes pur estil de la nostra comissió, pero al tractar-se del 30 aniversari li varen voler donar unes molt bones notes de glamour en el diseny de molts dels plats que teniem per a degustar.

El sopar el varem finalisar en un brindis per les Falleres Majors i pel 30 aniversari i com a colofó teniem Disco-mobil a carrec del nostre gran faller Adrian.

En breu tindrem fotos de l'acte.