S?bado, 06 de marzo de 2010
Publicat per AMISTAT-Alfafar @ 10:55  | ACTIVITATS
 | Enviar

Dins de les activitas per a conmemorar el nostre 30 aniversari hem organisat una SEMANA CULTURAL dedicada a la festa fallera, en els següents temes per a cada dia, al mateix temps tambe hem volgut ser solidaris en els animals abandonats i els hem dedicat el darrer dia de la semana cultural.

DIA 09 DE MARÇ - DIA DEL
LLIBRET

Per a parlar del llibrets de falla. Contarem en la participació de: FERRAN GIL (Poeta festiu), MIGUEL ANGEL GASCON (TOFOLET) (Poeta de la falla), PEPE HERRERO (Director emissora ONDA FALLERA) i de JOAN CASTELLO (Agencia EFE i ADEF)

DIA 10 DE MARÇ - DIA DE LA INDUMENTÀRIA

El indumentariste JORGE FAUBEL, ens explicara diversos aspectes de la indumentària valenciana, contarem en la col.laboració de PEPE HERRERO (Director emissora ONDA FALLERA)

DIA 11 DE MARÇ - DIA DE LA MUSICA

Tractarem la importància de la música en la festa de les falles. Contarem en una representació de l’Associació d’Amics de la Musica d’Alfafar com son el seu president JOAQUIN GASCÓ MELGUIZO, el seu director ENRIQUE BAIXAULI ALAPONT i el compositor i music VICENTE RAMÓN TARAZONA PONS. Tambe tindrem una representació de la Banda de Cornetas y Tambores Santa Cecilia com son el seu president SERGIO GUIJA y el music JUAN LEÓN i no podiem oblidar-nos de la dolçaina que la tindrem representada pel dolçainer JOSE MARIA CHORNET

DIA 13 DE MARÇ - DIA DE LA PIROTÈCNIA

Per a tractar de la pirotècnia, la seua utilisació i la seguretat, gracies a la col.laboració d’ Amics de la Pirotècnia, podrem vore el DVD “FESTES SEGURES” i RICARDO RODRIGO (Associació Cultural PENYA EL COHET CASTELLAR-OLIVERAL “ELS PIRATES DEL FOC&rdquoGui?o ens explicara tot lo relacionat en la pirotècnia, aixi com tindrem una exhibició de material pirotecnic.

DIA 14 DE MARÇ – 30 ANIVERSARI i DIA DELS ANIMALS ABANDONATS

Celebració del 30 aniversari de la falla en diferents activitats durant tot el dia per a totes les edats i en l’especial col.laboració de la protectora ADAANA coneixerem mes coses referents als animals abandonats.

 

COL.LABOREN

ONDA FALLERA (98.7 FM)
1700 INDUMENTARIA VALENCIANA
BANDA DE CORNETAS Y TAMBORES SANTA CECILIA ALFAFAR
ASOCIACIÓ CULTURAL AMICS DE LA MUSICA D'ALFAFAR
PIROTECNIA EL TRO
ASSOCIACIÓ CULTURAL PENYA EL COHET CASTELLAR-OLIVERAL “PIRATES DEL FOC”
ASSOCIACIÓ CULTURAL AMICS DE LA PIROTECNIA CABANYAL/VALENCIA
www.amigospirotecnia.com
ASOCIACIÓ CULTURAL AMICS DEL COET SUECA/RIBERA-BAIXA (VALENCIA)
DVD FIESTAS SEGURAS de VOLYAN PRODUCCIONES
ADAANA
www.adaana.es