S?bado, 13 de marzo de 2010
Publicat per AMISTAT-Alfafar @ 12:30  | ACTIVITATS
 | Enviar

Estem molt contents de la evolució que esta tinguent la semana cultural, despres de l'exit del dia dedicat al LLIBRET, varem vore com el dia dedicat a la INDUMENTARIA, nos deixava un gran sabor de boca.

La charrada-coloqui que nos va oferir
El indumentariste JORGE FAUBEL, va ser seguida en mot d'interes per tots els presents.

Varem parlar de la indumentaria de la dona i de l'home, dels complements i fins i tot va eixir el tema de les bandes, les faixes, les mantes i tantes atres coses.

El dijous era el dia dedicat a la musica i contarem en una representació de l’Associació d’Amics de la Musica d’Alfafar com son el seu president JOAQUIN GASCÓ MELGUIZO, el seu director ENRIQUE BAIXAULI ALAPONT i el compositor i music VICENTE RAMÓN TARAZONA PONS. Tambe tinguerem una representació de la Banda de Cornetas y Tambores Santa Cecilia com son el seu president SERGIO GUIJA y el director musical JUAN LEÓN i la dolçaina va estar representada pel dolçainer JOSE MARIA CHORNET. Esta jornada tambe va resultar molt interesant i instructiva, la varem finalisar en la interpretació de l'himne de l'alegria per part del dolçainer José Mª Chornet.

La veritat es que la semana cultural esta superant amplament les expectatives que teniem ficades en ella, tant per la qualitat professional i humana dels ponents (als quals els agraiem la seua dedicacióGui?o com per l'interes i bona acollida per banda dels fallers.

Hui tenim el dia dedicat a la pirotecnia, aixi que esta vesprada esperem atra jornada de total exit.