Jueves, 18 de marzo de 2010
Publicat per AMISTAT-Alfafar @ 21:31  | MONUMENTS
 | Enviar

ENTREGA DE PREMIS 2010

Una entrega de premis un poc especial i per a entrar en la historia, nos ha deixat uns resultats un tant interesants i en la que’s varen concentrar el premis del truc, domino, parchis, parchis infantil i oca junt als dels ninots, llibret, presentació i monuments.

Els nostres representants en els jocs de taula no varem obtindre cap premi, ya que en este cas sols es donen primer, segon i tercer.

Per a la cavalcada varem obtindre el primer i tercer premi en la categoria de figura, el tercer premi en la categoria de grup i el segon premi en la categoria de comparsa.

PREMIS 2010
Per al llibret varem recollir el segon premi.

Per a la presentació nos varen otorgar el quart premi, on tenim l’anécdota per a entrar tambe en la historia de que’l jurat era el president de la junta local fallera d’Alfafar.

PREMIS FALLES 2010
Poc a poc l’entrega de premis va arrivar als monuments, en primer lloc els infantils, moment en el que començà a escriures una nova pagina en la historia un tant especial de l’Alfafar faller, ya que al arrivar al segon premi nos varen nomenar a nosatres, despres en el primer a la falla El Sequer, seguidament en el Ingeni i Gracia atra volta a nosatres i per a culminar-ho nos tornaren a nomenar per a entregar-nos el palet a la MILLOR FALLA INFANTIL D’ALFAFAR DE 2010.


En segon lloc es dona pas a l’entrega dels premis als monuments grans i tornarem a escriure una pagina especial i significativa del llibre historic del mon faller d’Alfafar, ya que tornarem a apujar a recollir el segon premi, despres nomenaren al Parque Alcosa per al primer premi, seguidamente a La Fila per al premi d’Ingeni i Gracia i quan arriva el moment de recollir el PREMI A LA MILLOR FALLA D’ALFAFAR de 2010, atra volta varen nomenar a la nostra falla.

PREMIS 2010+

Els sentiments un tant encontrats varen correr per la plaça, uns tenien el primer premi en infantil o en major, i nosatres teniem els premis a les millors falles del poble.

Despres tot va finalisar i cada comissió es va retirar a les seues carpes o casals per a celebrar els premis i per damunt de tot per a seguir disfrutant d’estes festes falleres, que des de ara han escrit una pagina diferent en la historia fallera d'Alfafar.

Nosatres de tot lo ocurrit en la vesprada de l’entrega dels premis fallers 2010 d’Alfafar pensem que deguem de quedarnos en lo mes important, i es que per tercer any consecutiu el PREMI A LA MILLOR FALLA INFANTIL D’ALFAFAR i el PREMI A LA MILLOR FALLA D’ALFAFAR els tenen els nostres monuments

PREMIS FALLES 2010

PREMIS FALLES 2010