Lunes, 03 de mayo de 2010
Publicat per AMISTAT-Alfafar @ 12:26  | ACTIVITATS
 | Enviar

Ya es ha celebrat la edició de 2010 del Concurs de Creus de Maig organisat per la Junta Local Fallera d'Alfafar.

En esta ocassió el jurat estava format per membres de la propia Junta Local Fallera (u per cada comissió ), davant de la falta de jurat extern.

La jornada va començar a les 8 del mati, per a preparar el carrer i traure la creu. A pesar de lo pronte que era y que estavem en dumenge, varem tindre molt pronte el carrer sense vehiculs, gracies a una eficaç gestió de la policia local.

Poc a poc la creu va pendre forma en el carrer i una volta ho teniem tot a punt, varem procedir a fer l'armorsar del dia, per apendre forces de cara a lo que quedava del dia.

El jurat va passar despres de la una i abans de dinar nos acostarem presidents i falleres majors, acompanyats d'alguns fallers per a recollir el premi que procedira, segons el bon entendre del jurat.

I en funció de la seua puntuació el resultat que ha obtes la nostra creu ha segu el Quart lloc.

Des d'aci felicitar a la falla El Sequer pel primer premi i a la resta per la seua participació en esta festivitat de la qual som decans en el nostre poble.

Despres, ya en el casal varem dinar i brindar per la nostra creu.

Pero la festa seguia per la vesprada i en el castells l'alegria prengue el carrer.

Ya per la nit varem reubicar la creu per a poder obrir el carrer i donarem per finalisada la jornada festiva de La Creu de Maig de 2010.

Podeu vore fotos en el nostre fotolog