Mi?rcoles, 09 de junio de 2010
Publicat per AMISTAT-Alfafar @ 11:51  | ACTIVITATS
 | Enviar

Així es, el cami per arrivar a les falles de 2011 començarà este divendres.

A les 22:00 tindrem un sopar enfaixat per a tots els fallers.

Despres de sopar procedirem a entregar uns records de les pasades falles per al nostre President Infantil (MIGUEL), per a la nostra Fallera Major Infantil (AIDA), per a nostra Fallera Major (MARTA) i per als nostres Artistes Fallers (MIGUEL ANGEL i JOSEP MARIA). De la mateixa forma que's farà per al nostre casal.

A continuació podrem deleitar-nos en un video d'estes falles del 30 aniversari, on hem tingut com a clars protagonistes a MARTA, AIDA i MIGUEL.

Acte seguit tindrem el plaer de ficar la primera pedra de les falles de 2011 i per tant tindran el seu primer acte ERICA i ANDREA, en la seua condició de Falleres Majors de 2011 i estaran acompanyades en tot moment per JUAN i MIGUEL com a nostres Presidents.

Ells quatre junt a tota la comissió podran coneixer de primera ma la introducció de nostra Delegada de Monument (Marta) i les explicacions de MIGUEL ANGEL i JOSEP MARIA (nostres artistes fallers), referents a lo que pensen plantar-nos per a les falles de 2011.

I en un brindis per este nou eixercici faller, donarem per finalisada esta nit tan fallera, que poc a poc es ha convertit en una tradició en la nostra comissió.