Viernes, 18 de junio de 2010
Publicat per AMISTAT-Alfafar @ 13:00  | GENERAL
 | Enviar

Un temps despres d'haver cremat els nostres monuments de 2010, era hora de d'entregar al nostre President Infantil, MIGUEL, un ninot com a record de la seua falleta.

Lamentablement Aida estava costipado i no va poder acodir, aixi que varen ser els artistes fallers, MIGUEL ANGEL i JOSEP MARIA, junt a nostra Fallera Major, MARTA, els que varen fer entrega d'eixe ninot que Miguel te en tanta estima.

Per arrivar a les falles de 2010 varem fer un magnific creuer fluvial per l'albufera, d'on varem traure totes les fotografies de les portades i marques d'aigua del nostre llibret, tot a?? va ser possible gracies a les gestions de Marta (nostra?Fallera Majora)?en la col.laboraci? de Josep Maria (nostre artiste faller), per tant i com a record d'eixa vesprada tan especial, el President?va obsequiar a Marta en una reproducci? de la portada del nostre llibret.

En el 2008 el nostre President va comen?ar algo que ya es una tradici?, es tracta d'unes lamines i quadres que resumixen l'eixercici faller i que te a be obsequiar en una reproducci? d'elles a les Falleres Majors, al President Infantil, als Artistes Fallers i tambe per a la comissi? i aixi puga estar en el nostre casal per a disfrutar d'elles tots els fallers i falleres.

D'esta forma i rendint est homenage a les falles de 2010, varem preparar el cami per a les falles de 2011, dins d'un excelent ambient.?