Martes, 20 de julio de 2010
Publicat per AMISTAT-Alfafar @ 8:58  | GENERAL
 | Enviar

Ya varem celebrar Sant Joan, per cert que va ser tot un exit en tot lo que's va organisar inclos la campanya per ajudar a NICO, la resposta de tots per aportar el seu granet d'arena i aixi col.laborar en la busqueda d'una soluci? per a este chiquet va ser molt important. D'esta forma les iniciatives individuals de fallers prenen forma dins de la comissi? i el seu voltant obrint la porta a un cami solidari en la nostra entitat i dins de la nostra festa fallera.

Nostre cami aci es curt, varem comen?ar els passats nadals, per iniciativa d'un faller,?en la recollida d'aliments i la seua entrega a caritas d'Alfafar, fet que va ser tot un exit i que en tota seguritat repetirem.

Ara, per iniciativa d'una fallera, hem fet esta acci? solidaria en la que hem pretes col.laborar en la recollida de diners per a que NICO puga tindre una possibilitat, i sincerament esperem que tot ixca be.

Estem segurs que ara que hem comen?at este viage segur que aniran apareguent mes iniciatives que nos conduiran a ajudar a aquells que ho puguen necesitar, demostrant que no tot es festa, cultura i tradici?, tambe es molt important un espai per a la solidaritat.