Lunes, 13 de diciembre de 2010
Publicat per AMISTAT-Alfafar @ 9:03  | ACTIVITATS
 | Enviar

?

Ya tenim inaugurat el nostre Belem Monumental, en breu es podran vore algunes fotografies, aci mateix, en el fotolog i en els albums de fotos.

Ahir dumenge tinguerem la visita d'un jurat per al concurs de Belems?que organisa la JLFA.

Dins del seu bon saber fer, el jurat va decidir que nos otorgava el segon premi, trofeu que molt gustasament varem recollir en la seu de la JLFA, ya que alli teniem que estar.

Enguany com no hi ha concurs de l'Ajuntament, puix no tenen dotaci? economica els premis, aixi que a totes les falles nos va tocar un elaborat pergami molt ben enmarcat, dels que cal destacar el molt ben proporcionat tamany del numero, per a diferencia del sext al primer.

Volem felicitar a tots els participants pel seu esfor? i es de justicia que especialment ho fem a la comissi? a la que el jurat li ha otorgat el primer premi.

Drespres de cumplir en els nostres compromisos col.lectius del mon faller d'Alfafar, va arrivar l'hora de donar conter d'un bon dinar en el nostre casal, on no va faltar el cava per a brindar pel nostre Belem.

El dumenge ya varem rebre moltissimes visites i es molt possible que la construcci? d'enguany siga mes fotografiada encara que les anteriors. De totes formes i tal i com esta comunicat, el casal estara obert totes les vesprades per a que la gent puga vore el nostre belem.?De totes formes i al igual que l'any pasat es pot concertar la visita en un horari distint al establit (de fet ya hi han concertades visites pel mati per a diversos col.lectius).

El grup beleniste de la nostra comissi? esta molt satisfet per treball que ha realisat, deixant ben clar la seua vocaci? de seguir sent un referent dins del belenisme aficionat de la nostra comarca. Motiu per lo que'ls agraim l'esfor? realisat i al mateix temps els animem a que seguixquen en eixa linea de treball i investigaci? per a obtindre?eixes construcci?ns belenistiques que?tant agraden al public en general i marquen tendencies dins d'este mon tan apasionant.