Jueves, 03 de marzo de 2011
Publicat per AMISTAT-Alfafar @ 9:28  | ACTIVITATS
 | Enviar

El dumenge 27 de febrer va vindre carregat de molta emotivitat.

Els fallers i les falleres de la nostra comissi? varen acompanyar a les seues Falleres Majors: ANDREA i ERICA, aix? com als seus Presidents: MIGUEL i JUAN, per a conjuntament en les atres cinc falles del poble, la Junta Local Fallera d'Alfafar, ve?ns i amics, donar per come?ades les falles de 2011.

Cap a les 12 del mig dia va tindre lloc LA SALVE a la Mare de Deu del D?, on li varem cantar ELS GOJOS, pasant despres les Falleres Majors i Presidents d'Alfafar i de les sis falles al cameri de la verge, moment molt emotiu i carregat de sentiments.

Despres i des del balc? de l'Ajuntament va tindre lloc LA CRIDA, on l'Alcalde, La Fallera Major Infantil d'Alfafar, el President Infantil d'Alfafar i la Fallera Major d'Alfafar es varen dirigir a tots els presents per a cridar als quatre vents que Alfafar esta en falles i per a convidar a tot lo mon a viure-les en intensitat.

Va ser molt gratificant vore als maxims representants del fallers infantils d'Alfafar dirigir-se al poble.

Els parlaments dels majors tambe estagueren be, especialment emotiu el de la Fallera Major d'Alfafar.

El darrer acte d'eixe dumenge va ser la inauguraci? de l'exposici? del Ninot d'Alfafar, on cal reconeixer que'l lloc d'enguany esta molt acertat, te espai, esta en el centre del poble (en el centre de majors d'Alfafar) i la decoraci?ideada per la Junta Local Fallera es un complent ideal que enriquix esta exposici?.

En breu tindrem fotografies d'este dia.