Lunes, 02 de mayo de 2011
Publicat per AMISTAT-Alfafar @ 18:46  | ACTIVITATS
 | Enviar

Com cada any nostra entitat celebra la festivitat de la Creu de Maig, ya son molts anys dins d'esta tradici?, tenim que retrocedir als anys 80 per a vore l'inici d'esta festa en el nostre poble, quan varem decidir plantar la primera Creu de Maig.

Mantenint-nos fidels a la nostra tradici?, sempre busquem que'l diseny de la creu siga diferent a les darreres que hem plantat, que siga fresc i al mateix temps traidicional i que tinga un mensage per a tot lo mon i molt especialment que sempre siga de flor natural.

Des de fa uns anys la JLFA organisa el concurs de la Creu de Maig (per cert a proposta nostra), d'eixe concurs tenim diversos primers premis i en el d'enguany hem obtes el Seg?n Premi.

Estem molt contents que a tota la gent que ha vingut a vore la nostra creu, li haja agradat el diseny que hem planificat per a esta ocassi?.

Aci teniu algunes imagens

?

En la web de la JLFA podeu vore el resultat del concurs i fotografies de totes les creus. Al mateix temps volem felicitar a la comissi? guanyadora del primer premi i a totes les restants per la seua particici?