Lunes, 19 de diciembre de 2011
Publicat per AMISTAT-Alfafar @ 10:01  | ACTIVITATS
 | Enviar

Tal i com estava previst, el passat dissabte 17 de decembre varem inaugurar el nostre Belem i va pasar el jurat designat per la Junta Local Fallera d'Alfafar.

A les 20:00 en el saló de Plens de l'Ajuntament d'Alfafar va tindre lloc l'entrega de premis de les targetes de Nadal i del concurs de Belems.

En primer lloc volem felicitar a tots els chiquets i chiquetes que han participat en el concurs de postals nadalenques ya que gracies al seu treball mantenen viu eixe concurs.

Tambe volem felicitar a totes les comissions per al seua participació i pels premis que cada una d'elles ha obtes en el concurs de Belems d'enguany i que tambe es el seu decim aniversari.

Com no felicitar tambe al equip de treball que ha fet possible que tingam el Belem de 2011 i per mig del qual el jurat nos ha otorgat el PRIMER PREMI.

Si fem un poc d'història en els premis d'estos 10 anys de concurs de Belems en les falles d'Alfafar, podem vore el gran compromis de la nostra comissió en el belenisme, ya que les nostres construccions han obtes un total de 5 primers premis, 4 segons i sols 1 quart.

En breu tindrem imagens en els llocs habituals.