Viernes, 06 de enero de 2012
Publicat per AMISTAT-Alfafar @ 18:55  | ACTIVITATS
 | Enviar

L'Associació Cultural Falla l'Amistat vol començar una serie de TERTULIES al voltant de la Cultura, de la Tradició i de la Festa Fallera.

Periòdicament dedicarem alguns divendres a temes molt vinculats en les falles, estos events tindran caràcter anual i tenim la intenció de que passen a formar part de la tradició cultural de la nostra entitat.

Per a començar nos ha paregut de lo mes adequat, fer-ho per la poesia festiva valenciana, i tot lo que esta al voltant dels llibrets de falla i de les critiques dels monuments fallers.

El dia triat es el divendres 13 de giner i hem volgut que nos acompanyen tres poetes als que apreciem molt, en primer lloc Miguel Àngel Gascón (el nostre poeta), també contarem en Ferran Gil, un bon amic de la nostra falla i de Sito Sanchis un gran amic.

Així que la TERTULIA POETICA D'AMISTAT, serà la primera d'estes tertúlies que volem anar fent i al igual que totes tindrà lloc en el nostre casal.

Començarem a les 21:30 en un sopar enfaixat i després a les 22:30 començara la tertúlia, la qual esta oberta a tot lo mon.

Esperem i confiem en que la mateixa tinga una bona acollida.