Domingo, 28 de abril de 2013
Publicat per AMISTAT-Alfafar @ 20:26  | GENERAL
 | Enviar

Com sempre, nosatres marquem els nostres temps i ara quan esta finalisant el mes d'abril, es bon moment de recordar l'eixercici passat.

Una bona forma de començar, pot ser pel repas als premis de l'EIXERCICI FALLER 2012/2013  ◦

SEGON PREMI A LA FALLA

PREMI D'INGENI I GRACIA

QUART PREMI A LA FALLA INFANTIL

PRIMER PREMI CAVALCADA NINOT INFANTIL “GRUP” (VIVINT EN LA NATURA)

SEGON PREMI CAVALCADA NINOT INFANTIL “GRUP" (LES "CUPCAKES")

PRIMER PREMI PRESENTACIÓ

PRIMER PREMI AL LLIBRET DE LA SECCIÓ REGNE DE VALENCIA DE LO RAT PENAT

TERCER PREMI DEL LLIBRET (JLFA)

SEGON PREMI DEL BELEM (NADALS DE 2012)

QUINT PREMI A LA CREU DE MAIG (MAIG DE 2012)

Com sempre diguem, els premis son aixó, premis que nos indiquen la decició d'un jurat, en la que podrem estar d'acord o no, pero que sols tenim que aceptar-la. Lo mes important es estar agust en lo que has fet, i vore que'l resultat s'ajusta a lo planificat.

Per tant enguany al igual que atres anys, hi han activitats que han cumplit els nostres objetius i atres no tant,pero totes i cada una de elles han estat al nostre gust i lo que es mes important dins de lo que haviem planificat.

Nostra entitat esta satisfeta del treball del nostre artiste faller Luis Espinosa i Olmos i mostra d'aixó es que seguirem confiant en ell per als treballs de 2014.

La nostra relació en el nostre poeta es mes llarga en el temps i els seus treballs sempre nos agraden, donant-li un valor afegit al nostre llibret que no podría tindre d'atra forma, aixi que continuarem contant en la seua molt apreciada pluma per a les explicacions de les nostres falles.

En la cavalcada del Ninot esta vist que quan nos ho proposem els resultats son molt bons, es evident que no sempre tenim temps per abordar adequadament tots els projectes, pero sempre nos ho pasem de lo mes be i aixó es lo principal per a tots nosatres.

L'Exaltació i Presentació de les nostres Falleres Majors i Corts d'Honor, sempre la montem en funció de les nostres necesitats i de les nostres Falleres Majors, tractem de que siga apreciada per les dos, al igual que per tota la comissió. Tot lo demes nos resulta un poc indiferent, pot ser que eixa siga nostra millor forma de fer les coses i per exie motiu sempre acertem, sense tindre la necesitat que atres nos valoren.

En el Belem, es cert que estem en un nivell de belenisme prou elevat, pero sols es per que nos agrada lo que fem. El grup de treball encarregat del seu montage crea cada any una visió del naiximent molt tradicional i que sempre deixa molt bones sensacions en el public que s'acosta a vore'l.

La Creu de Maig es nostra gran debilitat, som els que varem iniciar esta tradició tan valenciana en el nostre poble i hem continuat en ella sense descans. Cada any montem la nostra creació, sense tindre en conter atra cosa que no siga lo que eixe any volem expresar en ella, totes i cada una de les nostres creus han tingut sempre un significat. I com no, nosatres no podiem oblidar d'agrair a les empreses que col.laboren en nosatres.

Sempre nos hem caracterisat per ser una associació cultural, inclos abans de registrar-nos com a tal, organisant exposicions, semanes culturals, el fórum faller, els concerts i les tertulies. El concert faller d'enguany ha resultat extraordinari i ho hem d'agrair a la Banda de Cornetas y Tambores Santa Cecilia i a l'Associació d'Amics de la Musica d'Alfafar. Per atra part les tertulies d'Artistes Fallers i de Poetes están resultant molt interesants, donat-nos a coneixer a persones molt integres i molt apasionades pel seu treball.

Be açó ha segut un menut repas per tot un eixercici faller en el que hem tingut de quadre d'honor a:

MARTA CASTRO I PUCHADES com a Fallera Major Infantil.

CARLOS GIGANTE I VALERA en la figura del President Infantil

LORENA VILA I GOMEZ com a Fallera Major

JUAN JOSE GIMENO CHINILLACH, en el carrec de President.