Martes, 04 de marzo de 2014
Publicat per AMISTAT-Alfafar @ 9:01  | ACTIVITATS
 | Enviar

El dissabte 22 nostra comissió va oferir el sopar de gala a les nostres Falleres Majors.

El dumenge 23 varem tindre la CRIDA.

Durant varies semanes hem estat en els preparatius de la CAVALCADA DEL NINOT, on el casal unes voltes pareixia un taller d'artiste faller i atres u d'alta costura.

 

El dissabte 1 de març pel mati varem dur els nostres ninots a l'Exposició del Ninot d'Alfafar i per la vesprada partisiparem en la Cavalcada del Ninot del nostre poble.

En les nostres pagines de Facebook hi han moltes mes fotos.

 

El dumenge 2 de Març pel mati hi hagueren activitats per als menuts i al migdia el nostre quadre d'honor va acodir com tots els anys al balcó de l'ajuntament de Valéncia per a presenciar la MASCLETA.

Després dinar en el casal, penjar unes quantes banderes pels nostres carrers i per la vesprada acodir a la inauguració de l'Exposició del Ninot d'Alfafar. Enguany estava separat est acte de la CRIDA i efectivament va ser un acert el donar-li la importancia que te cada acte, especialment este que nos avança el contingut de les falles que'l 15 vorem alçar-se en el nostre poble.

Tambe va estar molt be l'acompanyament que nos va fer la Banda de Cornetas y Tambores Santa Cecilia de Alfafar, la qual enguany cumplix el seu decim aniversari de la seua refundació, donat-li un aire molt especial a l'acte lo qual es d'agrair.

 

Per tant i després de tant d'acte faller, es normal que diguam que YA ESTEM EN FALLES